Als 46 anys

Mor el pilot català Raül Torras en la cursa de motos més perillosa del món

1
Es llegeix en minuts

El pilot català Raül Torras Martínez, de 46 anys, va morir aquest dimarts en un accident durant la primera cita de Supertwin de les Carreres de TT del 2023 a l’illa de Man, segons va informar «amb gran tristesa» l’organització en un comunicat oficial. «L’accident va tenir lloc a Alpine, entre els marcadors de les milles 16 i 17, en la tercera i última volta de la cursa», va especificar la nota.

Notícies relacionades

«El Raül era un competidor experimentat de TT que va fer el seu debut el 2017 i va obtenir el seu millor resultat amb el quinzè lloc l’any passat en la Carrera de Supertwin. Va registrar la seva volta més ràpida del Circuit de la Muntanya de TT avui mateix en la Carrera de Superestoc, amb una Volta a una velocitat mitjana de 125.470 milles per hora, assegurant-se així el vintè lloc en la classificació final», va recordar l’organització.

Raül Torras, natural de Sant Hilari Sacalm, «ha sigut l’espanyol més ràpid fins ara en haver completat el Circuit de TT», segons va destacar el comunicat sobre el pilot, que ha competit en 21 carreres de TT, en les quals va aconseguir 18 Estatuetes de Bronze. «Un membre increïblement popular de la família del pàdoc, el somriure del Raül era contagiós i el seu amor pel TT i l’esport de les curses de carretera era evident per a qualsevol que tingués la sort de conèixer-lo», va afegir. «L’Organització de les Carreres de TT de l’illa de Man voldria enviar el seu més sentit condol a la família del Raül, els seus amics i tots els seus éssers estimats», va concloure.

Temes:

Accident