El mercat blanc-i-blau

Denis Suárez confirma la seva sortida: «L’Espanyol és de Primera allà on sigui»

  • L’avís de Luis García en un Espanyol de dol: «Això no serà un mercat ambulant»

  • Parlen els periquitos: «Volien veure l’Espanyol a Segona, i ho han aconseguit»

Denis Suárez confirma la seva sortida: «L’Espanyol és de Primera allà on sigui»

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Era un adeu cantat i el mateix protagonista es va encarregar de confirmar-ho abans de l’últim partit de la temporada davant l’Almeria. Denis Suárez, un dels fitxatges del mercat d’hivern, deixa l’Espanyol, tal com estava previst. L’exblaugrana, que va arribar cedit pel Celta després d’una dilatada negociació, fitxarà pel Vila-real, club amb el qual ja tenia un acord des de fa mesos.

Hores després d’assegurar Luis García que l’Espanyol «no serà un mercat ambulant», es va certificar l’adeu d’un jugador, en aquest cas ja previsible. No es tracta d’un dels homes amb contracte a qui es referia el tècnic en el seu missatge, però obre una llista que serà extensa després de certificar-se el segon descens a Segona en tres anys.

17 partit, 0 gols, 0 assistències

El club periquito li va donar l’oportunitat a Denis de tornar a sentir-se futbolista després de sis mesos d’ostracisme al Celta. Des del seu fitxatge ha disputat 17 partits, 10 de titular i 7 de suplent amb estadístiques gens glorioses: zero gols, zero assistències. Tampoc era fàcil recuperar la seva millor versió després d’una aturada tan prolongada.

Notícies relacionades

«Hola, pericos, m’hauria agradat acomiadar-me de vosaltres a Cornellà celebrant junts una permanència que se’ns ha escapat per errors propis i aliens... mai vaig veure una cosa semblant havent-hi tant en joc...», va començar explicant el gallec en un missatge de comiat a les seves xarxes socials.

«Sempre us portaré al cor»

«M’emporto l’aprenentatge que la força d’un sentiment és més gran que les adversitats i aviat tot això haurà sigut només un malson. L’Espanyol és de Primera allà on sigui. No ho dubteu», va afegir el centrecampista, que va recordar el calvari viscut a Vigo. «Mai oblidaré qui va apostar per mi. Sempre us portaré al cor. Una abraçada a tots. T’estimo Espanyol», va concloure.

Temes:

Denis Suárez