FÓRMULA 1

L’‘Alonsomania’ torna a Montmeló

  • Horari del GP d’Espanya al circuit de Montmeló

  • «Alonso té la mateixa gana que quan va començar»

L’‘Alonsomania’ torna a Montmeló

Aston Martin Team

2
Es llegeix en minuts

El Gran Premi de Barcelona acull un any més la cita de la fórmula 1 en territori espanyol. Aquest cap de setmana se celebrarà el setè Gran Premi de la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya enmig d’una expectació única. L’‘Alonsomania’ torna.

La gran arrencada de temporada per part de Fernando Alonso i el seu nou Aston Martin ha reviscut la passió dels aficionats espanyols a la fórmula 1. Són cinc podis en sis carreres els que ha aconseguit el pilot asturià, amb l’últim segon lloc al Gran Premi de Mònaco. Alonso ocupa la tercera plaça de la classificació del Mundial de pilots a tan sols 12 punts de Sergio Pérez, segon classificat per darrere de Max Verstappen.

El gran rendiment del monoplaça del pilot espanyol torna a fer somiar tots els fans d’Alonso amb l’esperada victòria número 33. L’anterior Gran Premi de Mònaco era una de les oportunitats marcades al calendari. No va poder ser, va ser molt a prop. No obstant, el ‘Nano’ té molta confiança en si mateix i el seu equip; per això creu de cor que la victòria 33 arribarà aviat.

El Gran Premi de Barcelona potser no és el més favorable perquè Fernando Alonso pugui imposar-se als Red Bulls. Tot i així, l’escalf de l’aficionat espanyol segur que ajudarà el pilot asturià a ser més competitiu.

L’edició passada del Gran Premi ja va tenir un gran èxit. Amb tot, les xifres que s’estudien per a aquest cap de setmana a Montmeló encara són millors. Ja són 100.000 les entrades venudes i tan sols en queden 20.000 a la venda, de manera que el cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya apunta a ‘sold out’.

Notícies relacionades

Roger Torrent, el president del Circuit i conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, va assegurar en l’acte de presentació del Gran Premi que aquest cap de setmana esperaven més de 100.000 persones. A més, va parlar sobre les millores i novetats que estan introduint al circuit: «Estem introduint millores tant per als pilots i les escuderies com per al públic amb l’objectiu que el Circuit continuï sent líder».

L’‘Alonsomania’ ha tornat. L’expectació de l’afició espanyola per a aquest cap de setmana recorda els anys 2006 i 2007, època de màxima audiència del traçat català. Just aquí, a casa, Fernando Alonso va aconseguir la seva última victòria (32) fa deu anys, el 12 de maig del 2013.