FUTBOL

8.000 culers viatjaran a Eindhoven per a la final de la Champions

  • ¿Com es prepara a nivell mental una final de la Champions? Així ho fa el Barcelona

  • VIDEOANÀLISI: «Les claus de la final de la Champions en què el Barça vol reconquerir el títol»

8.000 culers viatjaran a Eindhoven per a la final de la Champions

FC Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Queden tres dies per a la final de la Champions que enfrontarà el Barça i el Wolfsburg en el Philips Stadion d’Eindhoven. L’estadi, amb una capacitat de 35.000 aficionats, comptarà, com a mínim, amb un 23% del seu aforament ocupat per afició culer. Prop de 800 barcelonistes es desplaçaran amb els set autocars i els dos avions xàrters que el Barça ha organitzat per presenciar la final de la UWCL entre el Barça i el Wolfsburg. I la resta, fins a arribar a un total de 8.000 assistents aproximadament, es desplaçaran per compte propi segons dades proporcionades per la UEFA.

Notícies relacionades

Culers de tot arreu van poder aconseguir entrades per diverses vies, primer a través de dues quotes que la UEFA va destinar al Club en exclusiva per a l’afició barcelonista i, una vegada esgotades aquestes quotes al cap de poques hores, a través de la UEFA amb la modalitat d’entrada general.

7 autobusos i dos avions del club

355 aficionats blaugranes es desplaçaran en 7 autocars gestionats pel servei de viatges organitzats per a socis, sòcies i penyistes del Club, que sortiran de Barcelona a les 10.45 h de divendres i està previst que arribin a Eindhoven entre les 7.00 h i les 8.30 h del matí de dissabte. D’altra banda, 470 culers viatjaran en 2 avions el mateix dissabte, sortint de l’aeroport del Prat a les 6.00 h i a les 7.00 h, amb previsió d’arribada a Eindhoven a les 9.15 h i a les 9.45 h. La final es disputa a les 16 h, a l’estadi Philips Stadion.