Huelva

Sergio Rico, porter del PSG, ferit greu al caure d’un cavall a El Rocío

El porter és a l’Hospital Virgen del Rocío després del contratemps a la romeria

Sergio Rico, porter del PSG, ferit greu al caure d’un cavall a El Rocío

Paris Saint-Germain

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El porter sevillà Sergio Rico, actualment a la plantilla del París Saint-Germain (PSG), es troba ingressat a l’Hospital Virgen del Rocío, a Sevilla, on ha sigut traslladat aquest diumenge després de caure d’un cavall al llogarret d’El Rocío (Huelva) i haver patit un traumatisme cranioencefàlic, van informar a Efe fonts sanitàries.

El porter, de 29 anys i format al planter del Sevilla, equip en el qual va jugar de la temporada 2014-15 a la 2018-19, estava aquest dissabte convocat amb el seu equip per al penúltim partit de la lliga francesa, que jugava a Estrasburg, on va empatar a un i es va proclamar campió del torneig.

Notícies relacionades

Després d’aquest partit, Sergio Rico es va traslladar a El Rocío, on aquests dies se celebra la romeria, i ha sigut aquest matí quan ha patit el contratemps que ha requerit el seu ingrés a l’hospital sevillà.

El porter, després de la seva etapa al Sevilla, va passar pel Fulham anglès i després el va contractarel PSG, que la passada temporada el va cedir al Reial Mallorca però aquesta temporada juga amb l’equip parisenc, on és suplent habitual.

Temes:

Futbol PSG