FUTBOL

Luis Enrique, favorit per entrenar el PSG la temporada vinent

  • El París SG «ven» Neymar i el United s’hi interessa

  • L’enfonsament d’un PSG en flames: Messi i Neymar, a la diana

Luis Enrique, favorit per entrenar el PSG la temporada vinent

RFEF

1
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain travessa un mar de dubtes amb les seves màximes figures. Leo Messi no renovarà amb els parisencs a l’estiu, Neymar no ofereix garanties al projecte de futur del PSG i Mbappé no té intenció de renovar el seu contracte fins al 2025. La prioritat actual del club és trobar un nou capità per a l’equip, actualment dirigit per Cristophe Galtier.Luis Enrique sembla ser el nom que més agrada a París per substituir el tècnic francès, tal com afirma ‘Le Parisien’. Els parisencs no es poden permetre una altra temporada desastrosa com la vigent i volen reconduir el projecte guanyador amb un líder que pugui treure el barco de la incertesa en la qual naveguen. Els francesos acceleren perquè saben que no estan sols: el Nàpols, que perdrà Luciano Spalletti al final de temporada, també s’ha interessat per l’exseleccionador espanyol.

Acompanyant el nom de Luis Enrique, el PSG també compta amb José Mourinho com a segona opció en cas de no aconseguir fitxar l’asturià. Durant les últimes temporades, Zinedine Zidane ha sonat molt en el panorama parisenc però el somni del PSG sembla molt difícil actualment.

Galtier, fora

La llista de possibles entrenadors del PSG acull molts noms diferents segons les diferents veus de França. Thiago Motta, ben conegut per l’afició del PSG i que està deixant bones sensacions amb el seu paper al Bolonya, ha sigut protagonista d’alguns rumors. També ho ha sigut Marcelo Gallardo, que segueix sense equip després de deixar River Plate per fer el salt a Europa.

Notícies relacionades

La gran temporada que està realitzant Xabi Alonso com a tècnic del Bayer Leverkusen tampoc ha passat desapercebuda a França. Tot i que és un dels noms més difícils que aterri a París, el seu nom també ha sobrevolat la capital francesa.

No obstant, l’únic clar al panorama parisenc és que Galtier no continuarà com a entrenador del PSG: «Si no hi ha cap sorpresa, l’entrenador del PSG la temporada vinent no serà Christophe Galtier», afirma ‘L’Équipe’.