Fins a la matinada

El Barça celebra la Lliga (amb Neymar) i acomiada Busquets al restaurant-club Carpe Diem

Afectacions per la rua del Barça per celebrar la Lliga

Laporta: «He parlat amb Messi per reconduir la situació»

La plantilla, sense la directiva, va sopar i va estar de festa en un privat del local del Front Marítm

El Barça celebra la Lliga (amb Neymar) i acomiada Busquets al restaurant-club Carpe Diem

Zowy Voeten

2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Sense directiva i sense entrenadors, sols, pletòrics d’alegria i fent pinya, la plantilla del Barça va sortir de festa diumenge a la nit per celebrar haver guanyat la Lliga hores abans. Els jugadors van escollir el restaurant-club Carpe Diem, al Front Marítim, per a una emotiva nit en què també va tocar acomiadar Sergio Busquets, el seu primer capità. Neymar, que era al Casino, se’ls va unir sense dubtar-ho.

Passada la mitjanit, els jugadors van anar arribant amb gran discreció en els seus cotxes a l’aparcament contigu que té accés directe a la terrassa del local del passeig Marítim, 32. Des d’allà van accedir a la sala Morocco, al fons de l’establiment, i amb un gran cortinatge que permet independitzar l’espai i donar-li intimitat. Allà hi eren tots, o gairebé tots, segons diversos testimonis. No van faltar Lewandowski, Gabi, ni Pedri. Dels capitans al nou planter amb gana de títols, però sense entrenadors ni directiva, només jugadors disposats a passar-ho bé per unes hores.

Sushi a altes hores

Per al sopar tardà van prendre una selecció de sushi, una de les especialitats del restaurant de cuina de fusió. I després van disfrutar de la vetllada, que com cada diumenge estava molt ambientada amb la festa Vendetta que programa el club aquell dia, a ritme d’urban i reggaeton.

Notícies relacionades

Els jugadors van estar prenent copes i divertint-se fins a les sis del matí, sempre a la zona privada, que tan sols van abandonar per anar al bany en algun moment, de vegades amb personal de seguretat, però en algunes ocasions sols. Va ser una nit d’alegria, però agredolça per la marxa de Sergio Busquets, que va ser un dels protagonistes de la vetllada i es va acomiadar amb brindis dels seus companys. No s’ho va voler perdre Neymar, que es trobava a pocs metres. El jugador del París Saint Germain, que està de baixa, havia volat hores abans a Barcelona i no va voler perdre’s la gran nit. Cap d’ells va voler fer-se fotos en públic.

Es dona la circumstància que aquesta petita discoteca reconeguda internacionalment, que també van escollir per a les seves sortides a Barcelona artistes com Beyoncé (ho va fer per veure en un privat un Barça-Madrid) o els U2,acaba de reobrir fa tres setmanes després del tancament de 45 dies que li va imposar l’ajuntament (per una festa del 2019). I que es tracta d’un dels locals, pròxim a la Vila Olímpica i la Barceloneta, que el govern d’Ada Colau vol tancar en els pròxims anys per erradicar l’oci del litoral barceloní.