El partit del Bernabéu

L’altre partit dels Haaland al Bernabéu: botifarres, enganxades amb l’afició i desallotjament

L’altre partit dels Haaland al Bernabéu: botifarres, enganxades amb l’afició i desallotjament
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Semifinal de Champions League, Pep Guardiola, símbol barcelonista, visitant el Santiago Bernabéu i la possibilitat de revenja de l’eliminatòria de l’any passat... Per si hi havia pocs al·licients per qualificar el partit d’ahir a la nit entre el Reial Madrid i el Manchester City (1-1) com d’alt voltatge, Alf-Inge Haaland, pare d’Erling Haaland, el fabulós davanter del City, va acabar inflamant més encara l’ambient de l’estadi madridista a l’enfrontar-se amb part de l’afició blanca que era a prop de la llotja des d’on el noruec seguia el partit. 

Està corrent com la pólvora a les xarxes socials la falta de compostura del progenitor, que, juntament amb els seus acompanyants, s’encara amb nombrosos aficionats blancs, els dedica una botifarra i fins i tot els llança fruita seca, tot això amb una actitud provocadora, segons es mostra en els vídeos.

Notícies relacionades

Alf-Inge Haaland mostra una actitud desafiadora i burlesca amb els seguidors madridistes, fins que personal de seguretat del Bernabéu el convida a abandonar la llotja on estava seguint el partit del seu fill, que ahir no va estar especialment encertat.

«¡Adeu, campió!» i «¡tonto!», li criden alguns aficionats mentre el desallotgen no sense que abans el també exjugador del City dediqui uns últims gestos de burla als espectadors més pròxims.