ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça i LaLiga es van reunir per parlar de la tornada de Messi

  • Mateu Alemany i Ferran Olivé haurien assistit com a representants del FC Barcelona a la cimera en un restaurant de Madrid amb LaLiga

El Barça i LaLiga es van reunir per parlar de la tornada de Messi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La possible tornada de Leo Messi al FC Barcelona és el tema central de l’actualitat blaugrana. La directiva blaugrana està treballant per poder fer tornar l’astre argentí, tal com han fet públic en diverses ocasions durant les últimes setmanes.

Segons ‘El chiringuito de jugones’, hi va haver una reunió entre membres de LaLiga i el Barça per estudiar la viabilitat de la seva tornada. La cimera s’hauria produït en un restaurant de Madrid, on van assistir dos representants del FC Barcelona i dos més de LaLiga. Mateu Alemany, director de futbol del club blaugrana, i Ferran Olivé, tresorer del Barça, haurien sigut els dos representants blaugrana en la cimera amb LaLiga per presentar-los els diferents escenaris per fer possible la tornada de Leo Messi. Els representants de LaLiga presents al restaurant haurien sigut Javier Gómez, director general corporatiu, i Óscar Mayo, director general executiu.

Perquè l’astre argentí torni a vestir la samarreta blaugrana, el FC Barcelona haurà de fer molts moviments financers. El gran problema que es troba la directiva blaugrana és el ‘fair play’ financer, que dificulta les operacions del club des de fa temporades. El Barça haurà de rebaixar fins als 200 milions la seva massa salarial per poder oferir una oferta a Leo Messi. A més, el club encara té pendent poder inscriure diversos jugadors que tenen a punt la seva renovació. El cas de la inscripció de Gavi com a jugador del primer equip també haurà de quadrar amb totes les dificultats posades pel ‘fair play’ financer.

Notícies relacionades

La possible tornada de Messi al FC Barcelona suposa portar a terme grans moviments per part de la directiva blaugrana. No obstant, tal com han assegurat en diferents ocasions, ja hi estan treballant.

Tot i així, al club també saben que una possible tornada de l’argentí interessaria a la LaLiga. La competició nacional ha perdut grans noms durant els últims anys i la tornada de Messi milloraria la imatge de LaLiga. De fet, el mateix Tebas ja ha manifestat en diverses ocasions que li encantaria poder veure’l de nou en la competició.