ESPANYOL

Horari i on veure per televisió el Betis – Espanyol

L’equip blanc-i-blau necessita la victòria contra el conjunt bètic després de cinc derrotes consecutives

Horari i on veure per televisió el Betis – Espanyol

EFE/ Quique García

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espanyol visita el Betis al Benito Villamarín a la recerca d’una anhelada victòria. Després de cinc derrotes consecutives, el conjunt periquito ha baixat fins a la penúltima plaça de la classificació.

L’arribada de Luis García a la banqueta blanc-i-blava no ha tingut el debut somiat. Després de les quatre derrotes seguides que acumulava la plantilla, el debut de Luis García com a entrenador de l’Espanyol va acabar amb la cinquena derrota consecutiva de l’equip contra l’Athletic Club de Bilbao. El conjunt periquito és en una situació molt complicada: ocupa la penúltima plaça de la classificació i es troba a dos punts de la salvació. A més, el més preocupant de tot és que el calendari que l’Espanyol té per endavant és realment complicat.

Óscar Gil, Fernando Calero i Aleix Vidal no estaran disponibles en el partit contra el Betis perquè estan sancionats. A més, Brian Oliván és baixa per lesió i Pedrosa és dubte.

D’altra banda, el Betis tampoc passa pel seu millor estat de forma. Després de la derrota a casa contra el Cadis, el Betis acumula dues derrotes consecutives i ha caigut fins a la sisena plaça de la classificació. El Betis necessita aconseguir la victòria contra els periquitos per acostar-se de nou a les posicions de Champions, a més de per mantenir la sisena plaça que els atorgaria l’Europa League si el Reial Madrid guanya la Copa del Rei.

Canales i Ruibal no estaran disponibles per a aquest partit, ja que estan sancionats. A més, Manuel Pellegrini tampoc podrà comptar amb Fekir, Víctor Ruiz, Sabaly i Pezzella, que són baixa per lesió.

Notícies relacionades

El col·legiat encarregat d’arbitrar aquest partit serà Alejandro José Hernández Hernández, mentre que en el VAR hi haurà Ricardo de Burgos Bengoechea.

Horari i on veure per televisió el Betis – Espanyol

El partit entre el Betis i l’Espanyol de la jornada 29 de Lliga es disputarà dissabte vinent a dos quarts de set de la tarda. El partit es podrà seguir en directe per televisió a través de DAZN.

Temes:

Betis Espanyol