Missatge

Joan Laporta envia una carta a la UEFA i la FIFA donant explicacions sobre el cas Negreira

El màxim dirigent blaugrana ha enviat sengles escrits als màxims organismes europeu i mundial

Joan Laporta envia una carta a la UEFA i la FIFA donant explicacions sobre el cas Negreira
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joan Laporta ha enviat cartes a la FIFA i la UEFA per demanar-los paciència amb el cas Negreira. Segons informa Catalunya Ràdio, el dirigent blaugrana hauria sol·licitat tant a Alexander Ceferin, president de la UEFA com a Gianni Infantino, president de la FIFA, que evitin prejutjar el Barça i la seva actuació en la suposada compra de favors arbitrals. Laporta exigeix que siguin responsables i no s’afegeixin a l’escarni públic a què està sotmès el Barça des de fa setmanes.

Segons la mateixa informació, el president del Barça també demana a les dues entitats que esperin que es pronunciï la justícia abans d’emprendre possibles mesures contra l’entitat blaugrana.

Notícies relacionades

Finalment, i d’acord amb el discurs de Laporta des que es van publicar les primeres informacions sobre el cas Negreira, el mandatari assegura a la seva carta que «el Barça té ganes de defensar-se i explicar bé el que ha passat».

Fins ara el Barça encara no ha aclarit oficialment quin és el grau d’implicació de l’entitat i dels presidents, de Joan Gaspart a Josep Maria Bartomeu passant per Joan Laporta i Sandro Rosell, en el pagament d’unes quantitats que superen els 7 milions d’euros a José María Enríquez Negreira i el seu fill Javier Enríquez Romero entre el 2001 i el 2018. La informació que ha transcendit és la del sumari que s’està instruint.