Premier League

L’oferta rècord d’un qatarià per comprar el Manchester United

  • El president del Banc Islàmic de Qatar podria pagar 6.000 milions per l’adquisició del club

L’oferta rècord d’un qatarià per comprar el Manchester United

Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La família Glazer haurà de decidir si ven finalment el Manchester United o decideix mantenir el 69% de la propietat, com fins ara. L’oferta final de Jassim bin Hamad al-Thani, president del BIQ, el Banc Islàmic de Qatar, és marejadora. La més alta de la història en la possible adquisició d’un club.

L’executiu de la segona institució financera del productor de gas més gran del golf Pèrsic ofereix 6.000 milions d’euros per la compra, la xifra més gran mai pagada per un equip en la història de l’esport professional.

Interès de Ratcliffe

Notícies relacionades

El procés de venda es va iniciar el novembre passat. Potser no esperaven els Glazer que ningú arribés a una quantitat tan bestial. Ara hauran de prendre una determinació. Des d’Anglaterra s’apunta que el desig de la família nord-americana és traspassar el club als Al-Thani, però el procés jurídic és complex.

Jassim bin Hamad al-Thani és fill de Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani, ex primer ministre qatarià entre 2007 i 2013, i cosí de Hamad bin Jalifa al-Thani, pare de l’emir. En cas de tancar-se, seria una operació històrica. També s’ha interessat per el United Jim Ratcliffe, l’amo de la petroquímica INEOS, l’oferta del qual superaria els 5.000 milions.