FC Barcelona – Reial Madrid

La videoanàlisi de Pedrerol: «Xavi sap que el [joc] pràctic és més important que el bonic»

El periodista analitza el clàssic d’aquest cap de setmana, en el qual, si hi ha victòria del Barça, podria quedar sentenciada LaLiga: «Nou punts són molts punts»

1
Es llegeix en minuts
Josep Pedrerol
Josep Pedrerol

Periodista

ver +

El director i presentador del programa nocturn ‘El Chiringuito’ i de l’informatiu esportiu de migdia ‘Jugones’, Josep Pedrerol, analitza el clàssic FC Barcelona – Reial Madrid que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou. «Una victòria del Barcelona sobre el Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid, i els jugadors i Ancelotti ho saben», diu el periodista.

Aquests són alguns dels titulars de la seva anàlisi:

  • «Quines ganes que rodi la pilota en un Barça-Madrid i oblidar-nos unes hores del cas Negreira, dels excessos d’alguns directius que han tacat la imatge del Barça»

  • «Tant de bo el futbol s’imposi almenys durant 90 minuts. Esperem un Barça-Madrid apassionant amb un Barça que pot donar un cop definitiu a LaLiga. Nou punts d’avantatge són molts punts»

  • «Una cosa és el que passa al camp i una altra de molt diferent és el que es diu en una sala de premsa, i Xavi sap que el [joc] pràctic és més important que el bonic»

  • «És millor guanyar 1-0 que perdre jugant bé»

  • «Una victòria del Barça sobre Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid, i els jugadors i Ancelotti ho saben. Per això l’objectiu és aconseguir almenys l’empat, tot i que l’objectiu del Reial Madrid és la Champions»