Valoració de la FIFA

Infantino, sobre el cas Negreira: «Ens preocupa, no és bo per al futbol»

  • La Federació també anuncia que es persona en el cas Negreira

Infantino, sobre el cas Negreira: «Ens preocupa, no és bo per al futbol»

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la FIFA, Gianni Infantino, va reconèixer aquest dimecres que li preocupa la situació generada pel cas Negreira a Espanya i va dir que «no és bo per al futbol» i que cal «analitzar el que va passar per veure com es pot solucionar».

«Per descomptat que observo tot el que passa en seleccions i clubs i quan hi ha situacions negatives ens preocupa, perquè els conjunts, sobretot els grans, fan molt pel futbol, no només per la ciutat o el país sinó arreu del món. Som tots humans, cometem errors i s’analitzarà, per exemple a Espanya, el que va passar per veure com es pot solucionar», va assenyalar.

«Crisi en diversos països»

Notícies relacionades

Infantino va respondre així en la conferència de premsa realitzada després de la seva reelecció com a president de la FIFA al Congrés celebrat aquest dijous a Kigali. El dirigent va valorar la investigació judicial oberta a Espanya pels pagaments de 7,3 milions d’euros del Barcelona al vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CRA), José María Enríquez Negreira, entre 2001 i 2018, per l’elaboració d’informes arbitrals.

«Hem tingut crisis en diversos països, a Itàlia també amb grans clubs involucrats. No és bo per al futbol, hem d’actuar tots donant un impuls positiu, si és possible, perquè no serveix de res fer créixer l’animositat. És més important entendre i trobar solucions», hi va afegir.