Aràbia Saudita

Així respon Cristiano als càntics de Messi

El portuguès també ha de lidiar a l’Aràbia Saudita amb els fans del ‘10’ argentí

Així respon Cristiano als càntics de Messi

Agencias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arribada de Cristiano Ronaldo a l’Al-Nassr va ser un fenomen per a tot el país. Però fins i tot a l’Aràbia Saudita ha de lidiar amb els fans del seu etern rival, el recent campió del Món Leo Messi.

No pensava Cristiano Ronaldo haver de lidiar a l’Aràbia Saudita amb els mateixos problemes que a Espanya i Europa. En l’últim duel del seu equip davant l’Al-Ittihad, contra el qual van caure per 1-0, els aficionats van corejar el nom de Messi. I Cristiano va respondre amb rostre d’incredulitat mentre les seves mans deien que l’afició del país parla i critica massa.

Notícies relacionades

I és que no era la primera vegada que al país li recordaven la seva rivalitat amb Leo Messi. En el penúltim partit de lliga contra l’Al Baten, al túnel dels vestidors un nen se li va acostar per dir «Messi és millor que tu». A la qual cosa l’astre portuguès va respondre irònicament amb un «Sí, partit fàcil, partit fàcil».

Tot i que el seu pas pel país sí que està sent bo per a Cristiano, on ja ha rebut dos premis. «Gol en el seu debut, dues assistències, hat-trick i super hat-trick. Cristiano Ronaldo és el jugador de febrer a la Lliga Professional Saudita», va escriure la lliga a Twitter.