FUTBOL

LaLiga demana a l’Audiència Nacional que investigui el pagament de 4.400 euros de la RFEF al fill de Negreira

LaLiga demana a l’Audiència Nacional que investigui el pagament de 4.400 euros de la RFEF al fill de Negreira
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

LaLiga ha sol·licitat al jutge de l’Audiència Nacional (AN) que instrueix el cas Soule, sobre les presumptes irregularitats en la gestió d’Ángel María Villar quan era president de la Reial Federació Espanyola de Fútbol (RFEF), que investigui una sèrie de pagaments que va fer la RFEF al fill de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira durant l’etapa del mandatari basc.

Es tracta d’uns 4.400 euros que la RFEF hauria pagat en diverses tandes entre el 2011 i el 2016 a Javier Enríquez, segons ha avançat Vozpopuli i han confirmat fonts jurídiques a Europa Press.

Les mateixes fonts expliquen que al seu dia LaLiga ja va demanar en el marc del cas Soule que la RFEF aclarís una sèrie de pagaments que serien injustificats, però que una vegada conegut el ja denominat cas Negreira ha insistit a aclarir aquests aspectes.

Irregularitats

El responsable del Jutjat Central d’Instrucció número 1 va acordar l’agost passat prorrogar les seves indagacions sobre ‘Soule’ a l’espera de rebre diversos informes pendents.

Notícies relacionades

En els últims remesos per la Intervenció General de l’Estat (IGAE) advertia l’instructor de l’existència d’irregularitats de diferent índole a les obres i la construcció de diversos camps de futbol a Espanya.

Va ser la setmana passada quan es va conèixer que la Fiscalia de Barcelona investigava el pagament d’1,7 milions que, presumptament, el FC Barcelona hauria fet a Enríquez Negreira.