Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: El gaspatxo culer amb la cúpula arbitral

  • La pista sobre l’aeroport del Prat: una proposta «seriosa» per al debat

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: El gaspatxo culer amb la cúpula arbitral

FC Barcelona

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO analitza avui aquest terratrèmol barcelonista, únic en la història, al demostrar-se –arran d’una primera notícia de SER Catalunya– l’existència de diferents contractes del club amb una empresa propietat del vicepresident del Comitè d’àrbitres, a canvi d’uns informes.

Ho analitzem amb Marcos López, Emilio Pérez de Rozas, Albert Guasch i l’ex col·legiat internacional Alfonso Pérez Burrull.

La investigació es va iniciar a partir d’una inspecció fiscal a l’empresa pels 1,4 milions pagats pel Barça entre el 2016 i el 2018, anys en què Josep Maria Bartomeu era president del club blaugrana. Però la realitat és que aquests pagaments ja van començar presumptament molt abans, el 2001, i van ser mantinguts per tots els dirigents des d’aleshores fins que el 2018 Bartomeu va acabar amb la praxi per una política de retallada de despeses, segons va explicar ahir a EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Però segons informa ‘El País’, les quantitats percebudes pel dirigent arbitral es van incrementar de manera notable durant l’última etapa de Laporta al capdavant del Barça, en el seu primer mandat (concretament en la temporada 2009-2010), quan al voltant de mig milió d’euros van sortir de les arques del club.

On es pot escoltar

On es pot escoltar‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de gravació: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.