Waterpolo femení

Mataró i Sabadell parteixen com a favorits en una edició molt oberta de la Copa de la Reina

La fase final es juga des d’aquest divendres en una edició en què el CN Terrassa, el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu arriben amb ganes de sorprendre

Mataró i Sabadell parteixen com a favorits en una edició molt oberta de la Copa de la Reina

CN Mataró

1
Es llegeix en minuts
EFE

Assolim CN Mataró i Astralpool CN Sabadell parteixen com a favorits per disputar la final de la Copa de la Reina, que es juga des d’aquest divendres fins diumenge a Terrassa en una edició més oberta amb el CN Terrassa, el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu amb ganes de sorprendre.

Quatre d’aquests cinc equips van disputar el cap de setmana passat partits de quarts de final, tant de la Lliga de Campions com de l’Eurocopa, en una mostra de la competitivitat de la lliga espanyola de waterpolo.

El Sant Andreu no competeix a Europa aquesta temporada, però és líder –amb un partit més que Mataró i Sabadell, els dos únics equips contra els quals ha perdut aquesta campanya–.

La Copa de la Reina comença aquest divendres a les 14.30 hores amb el partit entre el CN Sabadell, l’equip amb més Copes de la Reina (17), davant el Tenerife Echeyde, que debuta en el torneig completant el bon moment que viu.

El Sabadell arriba en un bon moment després de guanyar per 15-10 el SIS Roma als quarts de final de la Lliga de Campions, mentre que el Tenerife s’ha consolidat entre els sis millors de la lliga.

A priori, el partit més equilibrat dels quarts de final és el que jugaran (17.30 hores) el CN Mataró, vigent campió, i el CN Sant Andreu.

El Mataró arriba pletòric a aquest partit després de guanyar en la Lliga al Sabadell (12-13) i a Atenes Olympiacos (9-11), els dos últims finalistes de la Lliga de Campions.

Completa la jornada de quarts el partit entre l’amfitrió, el CN Terrassa, i l’Atlètic Barceloneta, a partir de les 19 hores.

El Terrassa, que va quedar eliminat la setmana passada de l’Eurocopa, surt com a clar favorit contra un Atlètic que debuta a la Copa de la Reina reforçant l’aposta per l’equip femení del club mariner.

Notícies relacionades

Els guanyadors d’aquests dos últims partits disputaran dissabte (14 hores) la segona semifinal. A aquella hora es jugarà, diumenge, la final.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell Llegeix totes les notícies de Mataró a  EL PERIÓDICO Mataró Llegeix totes les notícies de Terrassa a  EL PERIÓDICO Terrassa