Fita de l’esport

Google corona LeBron James amb una felicitació molt especial pel seu rècord d’anotació a l’NBA

Google corona LeBron James amb una felicitació molt especial pel seu rècord d’anotació a l’NBA
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Google s’ha volgut sumar al llistat de felicitacions i lloances que s’acumulen en les últimes hores entorn de la figura de LeBron James i el seu portentós rècord d’anotació a l’NBA, al superar els 37.387 punts anotats en la competició que fins ara ostentava Abdul-Jabbar a l’acabar la seva prolífica carrera, el 1989. L’èxtasi ha arribat al Crypto Arena de Los Angeles Lakers amb un tir des de mitjana distància marca de la casa amb el qual l’estrella batia el rècord. Que el seu equip hagi perdut davant Oklahoma City Thunder (130-133), avui, ha sigut el menys rellevant. 

Notícies relacionades

N’hi ha prou amb teclejar ‘LeBron’ al cèlebre motor de cerca i descendeix des del marc superior una onada de cistelles, pilotes de bàsquet i corones per identificar el regnat del nou ‘record man’ indiscutible en la categoria més destacada d’una competició plena d’estadístiques de fins al més mínim detall. 

Més enllà dels típics ‘doodles’ del cercador per celebrar dies històrics i efemèrides, el d’avui amb LeBron ha sigut un detall inusual de Google que és una bona mostra de la magnitud de la gesta que ha assolit l’estrella de Los Angeles Lakers, que acumula ja 38.390 punts i segueix en el seu afany de deixar empremta en la competició, fins al punt que algunes veus el consagren ja com el millor jugador de bàsquet de tots els temps.