FUTBOL FEMENÍ

Horari i on es pot veure la Reial Societat - FC Barcelona, de la final de la Supercopa

El conjunt de Jonatan Giráldez buscarà diumenge el primer títol de la temporada davant l’equip de Natalia Arroyo

Horari i on es pot veure la Reial Societat - FC Barcelona, de la final de la Supercopa

@FCBfemeni

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona s’enfrontarà a la Reial Societat aquest diumenge (12.00 h) pel títol de la Supercopa d’Espanya després de guanyar aquest dijous la seva semifinal per 3-1 al Reial Madrid, un duel que va necessitar una pròrroga i on les blaugrana van resistir la millora del seu rival després del descans i el jugar amb un menys des del minut 59.

La central Irene Paredes, expulsada, no podrà disputar el duel i és una baixa molt important per al conjunt de Jonatan Giráldez. Els dos equips ja es van enfrontar a la final fa dues temporades, en la qual les blaugrana van exhibir superioritat golejant les basques per 10-1.

La Reial Societat es va convertir en la primera finalista de la Supercopa després de vèncer 1-0 l’Sporting de Huelva amb un gol d’Alejandra Bernabé, que s’està reivindicant en el conjunt de Natalia Arroyo.  La jugadora cedida per l’Atlètic de Madrid va liderar el joc ofensiu de la Reial en el primer temps, provant porta a la mitja hora. Les basques van treure la seva millor versió en un moment complicat de futbol i resultats, davant un rival amb ganes de lluitar pel títol com va fer l’any passat arribant a la final de la Copa de la Reina.

Notícies relacionades

La col·legiada del comitè aragonès Marta Frías Acedo dirigirà diumenge vinent la final de la Supercopa espanyola femenina, que enfrontarà la Reial Societat i el Barcelona a l’estadi Romano José Fouto de Mèrida, Rita Cabañero Mompó i Andrea Peña Peña actuaran com a assistents i Zulema González González com a quarta àrbitra.

Horari i on es pot veure la final de la Supercopa

El partit de diumenge (12.00 h) entre Reial Societat i el FC Barcelona podrà seguir-se en obert per Teledeporte, RTVE Play i Esport3.