Accident

Carlos Sainz torna del Ral·li Dakar amb dues fractures a les vèrtebres T5 i T6

El pilot va bolcar després de saltar una duna a l’inici de la novena etapa i va caure de morro sobre la sorra

Carlos Sainz torna del Ral·li Dakar amb dues fractures a les vèrtebres T5 i T6
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pilot espanyol Carlos Sainz ha confirmat aquest dilluns que pateix dues fractures a les vèrtebres T5 i T6 després de l’accident sofert la setmana passada durant la novena etapa del Ral·li Dakar, tot i que va recalcar que totes dues són «estables».

L’Audi del madrileny i Lucas Cruz va bolcar després de saltar una duna a l’inici d’aquella esmentada etapa i va caure de morro sobre la sorra. El cotxe va quedar molt danyat i no va poder continuar a la carrera, mentre que el bicampió del món de ral·lies va ser inicialment traslladat a un hospital de Riad, però finalment va decidir tornar per intentar acabar la jornada i continuar en la carrera malgrat que ja no tenia opcions.

Notícies relacionades

«Hola a tots, a la meva tornada a Madrid els dolors a l’esquena després de l’ocorregut en el Ral·li Dakar han persistit més del normal. Seguint la recomanació dels metges, m’he sotmès a proves addicionals per poder avaluar amb exactitud l’abast de la lesió», ha informat Sainz en el seu compte oficial de ‘Twitter’.

El veterà pilot de 60 anys ha assenyalat que «lamentablement, els resultats no han portat bones notícies». «Tinc fracturades les vèrtebres T5 i T6. La nota positiva és que les dues vèrtebres són estables i des d’avui mateix la meva prioritat serà recuperar-me al més aviat possible. Gràcies a tots pel suport i carinyo rebut en els últims dies. Us mantindré informats», ha conclòs.