Tercera jornada

¿Qui és ‘El Joker’? Això és el que se sap del nou jugador de la Kings League

Kunisports, l’equip de Kun Agüero, presentarà l’estrella mèdica número 12 durant el partit contra el Porcinos FC d’Ibai Llanos i en el qual Piqué arribarà en un Renault Twingo

  • Així és el ‘circ’ de la Kings League: Piqué porta internet a la pista

  • ¿Quin és el sou dels jugadors de la Kings League?

  • Piqué també ‘factura’ i anuncia un acord amb Casio i Renault per a la Kings League

¿Qui és ‘El Joker’? Això és el que se sap del nou jugador de la Kings League

Twitter / @3gerardpique

2
Es llegeix en minuts

Aquest diumenge es disputa la tercera jornada de la Kings League, la innovadora lliga de futbol 7 creada per Gerard Piqué juntament amb populars ‘streamers’ com Ibai Llanos amb regles esbojarrades i de la qual tothom parla. Si la setmana passada, XBuyer Team va presentar a ‘Enigma 69’, un jugador de primera que va aixecar passions tan bon punt va entrar al terreny de joc, en aquesta ocasió serà Kunisports, l’equip de Kun Agüero, qui presenti el seu jugador enigmàtic. Ho farà contra l’equip de Llanos, el Porcinos FC, i la disfressa escollida per amagar l’estrella mediàtica no és trivial: anomenat com ‘El Joker’, va disfressat de pallasso perquè el president de LaLiga, Javier Tebas, va titllar aquest nou torneig de «circ».

Fa dies que Agüero està anunciat a les xarxes socials que el seu jugador número 12 és un «futbolista top». En aquest sentit, l’exdavanter del Manchester City i del Barça va donar una tira de pistes sobre qui s’amaga darrere de la màscara, cosa que va fer que les conjectures es disparessin.

Piqué va prometre que arribaria en un Twingo

El partit d’avui també és molt esperat perquè Piqué va anunciar que hi aniria en un Renault Twingo. Va ser un dels contraatacs, juntament amb la revelació que la marca de rellotges Casio patrocina el torneig, per lidiar amb el linxament mediàtic a què ha sigut sotmès en els últims dies després que Shakira el flagel·lés de valent a la ‘Sessió 53’ al costat de Bizarrap.

¿Què se sap d’‘El Joker’?

El president de l’equip Kunisports va donar els següents senyals: ‘El Joker’ parla espanyol. Ha jugat un Mundial i a LaLiga,menys de 40 anys i ha guanyat una de les grans lligues del futbol europeu. A més, aquest personatge tan enigmàtic ha arribat fins a les semifinals d’una Champions League i ha disputat partits contra Iker Casillas.

Notícies relacionades

La identitat del pallasso es coneixerà instants previs al partit, que es disputa a les nou del vespre i pot seguir-se en directe a través dels canals oficials de la Kings League a Twitch i a Twitter, així com als canals dels capitans dels equips que juguen en cada jornada.

Les primeres reaccions van especular que podria ser l’argentí Carlos Tévez, però mai va jugar a LaLiga. Altres teories apunten a Dani Alves, exjugador del FC Barcelona, a David Luiz i fins i tot al mateix Kun Agüero. En un torneig amb regles estrambòtiques entre l’esport i el videojoc, tot s’hi val.