Handbol

El Barça es juga el liderat europeu a Nantes, on ningú ha guanyat aquest any

L’equip de Carlos Ortega recupera Petrus i Aleix Gómez per a un dels complicats tests de la Champions

El Barça es juga el liderat europeu a Nantes, on ningú ha guanyat aquest any

FCB

1
Es llegeix en minuts

El Barça, líder invicte del Grup B de la Lliga de Campions, tanca l’any en la competició europea visitant aquest dijous (20.45 hores) la pista de l’HBC Nantes, tercer del grup i que aquesta temporada no ha perdut a casa ni a la seva lliga nacional ni en la competició europea.

El xoc és una prova de foc per a l’equip de Carlos Ortega, ja que una derrota col·locaria com a líder, amb un punt d’avantatge, el Kielce de Talant Djushebaev, que rep el Celje.

Serà el penúltim compromís dels blaugranes abans de l’aturada pel Mundial de Polònia i Suècia, ja que el pròxim cap de setmana haurà de disputar a Màlaga la Supercopa Ibèrica, una nova competició.

Després de la victòria de diumenge a la pista de l’Ademar de Lleó (30-42) on va tancar la primera volta de la Lliga Asobal amb 15 triomfs en 15 partits, toca tornar a la Lliga de Campions.

Contra el Nantes, Ortega comptarà amb el pivot brasiler Thiagus Petrus, que va tenir una lleugera molèstia en l’últim enfrontament de Lliga, i amb l’extrem esquerrà Aleix Gómez, que no va jugar en la pista lleonesa i que està dosificant des d’inici de temporada pels seus problemes al taló d’Aquil·les.

Notícies relacionades

Amb la baixa ja coneguda d’Aitor Ariño, demà pot ser l’oportunitat per al meta danès Emil Nielsen, exjugador del Nantes les tres temporades anteriors i que coneix molt bé la pressió que exerceixen els gairebé 10.000 aficionats que ompliran l’impressionant Neodif Hall XXL del Parc des Expositions de la Beaujoire, escenari del xoc.

En la primera volta, el Nantes va caure al Palau Blaugrana per 34-29, però la balança no es va decantar fins als últims 15 minuts i al Barça li va costar imposar el seu ritme.

Temes:

Handbol