Pont aeri

Una aerolínia marroquina anul·la 7 dels 30 vols per a les semifinals contra França

  • Els bitllets d’aquests vols tenien una tarifa fixa de 5.000 dírhams (450 euros) anada i tornada

Un avió de la companyia Royal Air Maroc.

Un avió de la companyia Royal Air Maroc. / JASSIM MOHAMMED (AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’aerolínia marroquina Royal Air Maroc (RAM) va anunciar aquest dimecres l’anul·lació de set dels trenta vols que havia programat des de Casablanca amb destí a la capital qatariana Doha per transportar el públic marroquí que volia recolzar la seva selecció en les semifinals del Mundial que disputarà aquest vespre contra França.

La RAM va informar que l’anul·lació dels vols, que estaven previstos la nit de dimarts a dimecres i que havien de ser operats per avions de l’aerolínia qatariana Qatar Airways», es va produir després de «les últimes restriccions imposades per les autoritats qatarianes», sense donar-ne més detalls.

«RAM reemborsarà, en el termini més breu possible, als passatgers afectats per aquestes anul·lacions», va explicar la companyia aèria que va demanar alhora als clients que no es presentessin a l’aeroport.

Notícies relacionades

La RAM, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esports i la Reial Federació Marroquina de Futbol (FRMF), va establir un «pont aeri» després de la històrica qualificació dels ‘lleons de l’Atles’ per a les semifinals del Mundial Qatar 2022.

Els bitllets d’aquests vols tenien una tarifa fixa de 5.000 dírhams (450 euros) anada i tornada.