Celebració

Eufòria marroquina a la Rambla de Barcelona per celebrar la victòria contra Espanya

La concentració d’aficionats ha obligat a tallar trams del carrer de Pelai i la ronda de Sant Pere

1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’eufòria marroquina s’ha desencadenat als carrers del centre de Barcelona aquest dimarts a la tarda amb motiu a la classificació del Marroc per als quarts de final del Mundial de Qatar en un tens partit contra Espanya que no s’ha decidit fins a la tanda de penals.

Un grup d’aficionats de la selecció del Marroc ha començat a concentrar-se a La Rambla de Barcelona cap a les set de la tarda una vegada acabat el partit, que havia començat a les 16 hores, segons ha informat l’agència ACN.

Però de mica en mica els aficionats marroquins han anat afegint-se al tumult fins arribar a formar una concentració multitudinària que ha obligat a tallar diferents trams del carrer de Pelai i la ronda de Sant Pere.

Notícies relacionades

No hi han faltat els càntics de celebració per part dels aficionats i les bengales amb el color vermell característic de la bandera del Marroc. Així mateix, l’alegria ha acaparat els carrers de la capital i –de moment– no s’han registrat aldarulls entre aficionats de diferents seleccions, però sí un ampli dispositiu de policia s’ha dirigit a la zona multitudinària per controlar els aficionats.

Tens partit

El Marroc ha guanyat el partit amb tres gols a la ronda de penals, de manera que Espanya no s’ha classificat per als quarts de final i ha quedat eliminada. El tan esperat partit ha acabat en victòria per als marroquins, que han celebrat en gran el pas a quarts de final on jugaran amb el guanyador del Portugal-Suïssa d’aquesta nit.