Mundial de Qatar

Així queda el quadro de vuitens de final del Mundial de Qatar 2022

Els Països Baixos, el Senegal, Anglaterra i els Estats Units ja tenen el seu bitllet per a vuitens de final | França, Portugal i el Brasil el van aconseguir al finalitzar la tercera jornada

Així queda el quadro de vuitens de final del Mundial de Qatar 2022
1
Es llegeix en minuts

La fase de grups del Mundial de Qatar del 2022 està arribant al final i, des d’SPORT, del grup Prensa Ibérica, et mostrem com comença a quedar el quadro dels vuitens de final de la Copa del Món.

A aquesta hora, els dos primers classificats del Grup A ja coneixen els seus respectius rivals del grup B. Els neerlandesos, que han acabat dalt de la taula, s’enfrontaran als Estats Units, que, gràcies a un solitari gol de Pulisic, han doblegat l’Iran i s’han plantat en la fase final.

Notícies relacionades

Després de golejar Gal·les, Anglaterra passa com primera de grup i s’enfrontarà al Senegal el pròxim 4 de desembre a les 20.00 hores CET a la part dreta del quadro.

Malgrat que més seleccions com el Brasil, França i Portugal tenen confirmat el seu pas, al no saber quin lloc ocuparan, no es poden incloure encara al quadro. Tot i que tot apunta que acabaran com a líders dels seus respectius grups.