FUTBOL

Polònia expulsa el guardaespatlles de Lewandowski

La selecció polonesa ha deixat fora de l’equip Dominik Gruszewski després que els mitjans fessin públic que es tracta d’un militant neonazi

Polònia expulsa el guardaespatlles de Lewandowski
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La selecció polonesa ha expulsat el guardaespatlles de l’equip, Dominik Gruszewski, després de la polèmica generada al país a l’haver-se sabut que era un militant neonazi.

Notícies relacionades

Gruszewski ja és fora del combinat nacional i no viatjarà amb l’equip al Mundial de Qatar, com estava previst. «L’Associació Polonesa de Futbol informa que, a causa dels informes dels mitjans sobre Dominik Gruszewski, es va decidir retirar-lo de totes les activitats relacionades amb la selecció nacional», van explicar en un comunicat. «La federació sol·licitarà a les autoritats i serveis estatals competents que estableixin la credibilitat dels informes dels mitjans sobre Dominik Gruszewski, que fins ara no han sigut confirmats ni verificats. Fins aleshores, no participarà en les activitats de la selecció de futbol de Polònia», van afegir.

Amb la seva expulsió, la federació polonesa pretén evitar preocupacions afegides a l’equip. «Un equip nacional que es prepara per participar en el torneig final del campionat mundial ha d’estar tranquil i en condicions apropiades que li permetin concentrar-se únicament en temes esportius», assegura el comunicat. «Qualsevol informe dels mitjans no verificat i esdeveniments que interrompin el ritme dels preparatius per a la Copa del Món poden ser perjudicials per a l’equip. Per això, preocupats pel bé de l’equip, es va prendre la decisió d’aclarir totes les circumstàncies i dubtes sobre aquest afer», van acabar dient.