L’Espanyol deixa escapar la victòria a casa contra el cuer Elx (2-2)

• La fragilitat defensiva dels blanc-i-blaus impedeix la victòria de l’equip de Diego Martínez

• El conjunt il·licità, cuer de la taula, continua sense guanyar després d’11 jornades de Lliga

@RCDEspanyol

1

La segona victòria a casa de l’Espanyol haurà d’esperar quan semblava que la visita del cuer hi feia pensar. Al final, un empat (2-2) que probablement no ha satisfet cap dels contendents. Després d’11 jornades, l’Elx continua sense arribar a la seva primera victòria a La Liga, però ha rascat un empat contra l’Espanyol (2-2) que l’acosta al Cadis a l’obtenir el seu quart punt. Els gaditans en sumen set. El conjunt il·licità se li continua resistint als blanc-i-blaus, que no aconsegueixen superar-los des de la temporada 2013-2014, quan van vèncer 3-1 a casa.

La fragilitat defensiva de l’Espanyol ha tornat a impedir una victòria blanc-i-blava, ja que ha disposat de més ocasions que el seu rival. Els periquitos han aconseguit remuntar el partit contra l’Elx, que s’ha avançat amb el gol de Pere Milla (m. 11) amb els gols de Puado (m. 23) i Braithwaite (m. 66), que han recuperat la seva efectivitat de cara a porteria després d’unes jornades difícils per a tots dos. Quan semblava que la victòria estava assegurada, una falta lateral a favor del conjunt de Jorge Almirón, en què la defensa blanc-i-blava no va estar alerta, va suposar l’empat de Verdú (m. 82) a vuit minuts del final amb una volea davant la qual no ha pogut respondre el porter Lecomte.

En l’última jugada del partit, l’Espanyol s’ha pogut emportar el triomf, però el travesser ha repel·lit un fenomenal xut de Nico Mellamed. L’equip de Diego Martínez ha sumat el seu 10è punt i segueix en posicions que no permeten guanyar tranquil·litat.