Guia pràctica

Triatló de Barcelona 2022: aquestes són les afectacions en el trànsit i els carrers tallats

Triatló de Barcelona 2022: aquestes són les afectacions en el trànsit i els carrers tallats

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mil vuit-cents atletes participaran en l’edició del 2022 del Triatló de Barcelona, que torna aquest diumenge, 9 d’octubre, ja deixant enrere la pandèmia i podent programar les tres proves que la conformen: la distància Olímpica, de 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres amb bici, i 10 km corrent; la distància Sprint, de 750 metres nedant, 20 quilòmetres amb bici i 5 km corrent; i la distància Superesprint, de 300 metres nedant, 7 quilòmetres amb bici i 2,5 km corrent.

El retorn al complet de totes les distàncies –el 2021 només es va celebrar la distància Sprint– condicionaran durant més temps el trànsit privat i el transport públic en el sector del litoral marítim de la capital catalana que va des de Marina fins al Fòrum.

Horaris i afectacions

El triatló comença a les vuit del matí a la platja de la Mar Bella i finalitza al Complex Esportiu Municipal Mar Bella a les dues de la tarda. Les afectacions en el trànsit començaran a dos quarts de vuit del matí i s’espera que s’acabin cap a dos quarts de tres de la tarda.

Els carrers tallats durant el transcurs de la prova són els següents:

  • l’avinguda Litoral, l’avinguda Camp de la Bota, el carrer Josep Pla, el passeig Garcia Fària, el passeig de Calvell, el carrer de la Llacuna, el carrer Salvador Espriu, el carrer de l’arquitecte Sert, l’avinguda Icària i el carrer Marina.

Notícies relacionades

Les línies de bus afectades durant aquest espai de temps són l’H-16, el V-21, el V-23, el V-25, el V-27, el V-29, el V-31, el 59, el 136 i la línia vermella del bus turístic.

Des de TMB es recomana arribar a la zona de sortida amb metro –les estacions més pròximes són les de Poblenou i Selva de Mar de l’L-4, o amb les següents línies d’autobús: l’H-14, el 6, el 7 i el 192.