FUTBOL

Diego Costa fitxa pel Wolverhampton fins a final de temporada

Diego Costa fitxa pel Wolverhampton fins a final de temporada
1
Es llegeix en minuts

El davanter hispanobrasiler Diego Costa s’ha convertit aquest dilluns en nou jugador del Wolverhampton Wanderers anglès, en un acord fins al final de la temporada 2022/23, o sigui que torna a Europa després del seu pas per l’Atlètic Mineiro del Brasil.

«El Wolves s’ha assegurat el fitxatge de l’experimentat davanter internacional Diego Costa en un acord fins al final de la temporada 2022/23, subjecte a l’autorització internacional», va explicar el club anglès en un comunicat.

Diego Costa ja va jugar a la Premier League amb el Chelsea FC, club en el qual va aconseguir el títol de la competició domèstica durant els seus tres anys com a ‘blue’ abans de tornar a l’Atlètic de Madrid. Així, el que va ser internacional espanyol també es va alçar amb LaLiga com a matalasser durant la campanya 2013/14 i va quedar finalista de la Lliga de Campions.

Notícies relacionades

«Estem absolutament encantats de donar la benvinguda a Diego Costa als Wolves. Un guanyador en sèrie amb una gran experiència al més alt nivell, Diego aportarà una cosa única al nostre vestidor i al camp, i esperem el seu impacte a Molineux i Compton aquesta temporada», va dir el president de l’entitat, Jeff Shi.

L’olfacte golejador es va mantenir quan Costa va tornar a Madrid el 2018 i es va alçar amb l’Europa League, a més de marcar tres gols amb Espanya al Mundial del 2018, l’última vegada que va ser internacional. Després d’acomiadar-se de la seva última etapa amb l’Atlètic, amb un altre títol de Lliga el 2021, Costa va afegir un altre doblet de Lliga i Copa al seu currículum amb l’Atlètic Mineiro del Brasil, el país on va néixer i que va representar abans de canviar d’aires a Espanya.