Mercat blanc-i-blau

El ‘mag’ Sergi Darder renova amb l’Espanyol fins al 2026

  • El centrecampista d’Artà allarga el contracte amb el conjunt periquito i es referma com a pedra angular de l’equip

El ‘mag’ Sergi Darder renova amb l’Espanyol fins al 2026
1
Es llegeix en minuts

Sergi Darder seguirà delectant l’afició periquita amb la seva màgia durant quatre anys més. Club i jugador han arribat a un acord per allargar el contracte del centrecampista fins al 2026. El balear és una peça fonamental a l’equip, reforçat com la batuta i líder de la medul·lar. Hores abans que es fes oficial la renovació, el club ha llançat un anunci amb intriga sobre el que s’estava cuinant dins de les oficines de l’Espanyol.

El vídeo fa referència al ‘Darderisme’, una paraula que es va utilitzar molt al principi de la temporada 2018-2019, campanya en la qual l’Espanyol va aconseguir el pas a l’Europa League. Al començar la lliga el jugador va dir que lluitarien per guanyar el títol, i després d’aconseguir moltes victòries al començament, la fe en el ‘Darderisme’ va començar a sonar en l’RCDE Stadium. Després del pas a Europa i de la magnífica temporada del futbolista d’Artà, el terme ha vingut per quedar-se a la parròquia periquita, que considera Darder com un dels referents de l’equip.

Màgia i compromís

Notícies relacionades

Després d’una setmana d’entrades i sortides en el club, s’ha fet oficial aquest dijous la renovació de Sergi Darder, que acabava contracte l’estiu del 2023. El compromís del jugador és una de les qualitats que més aprecia Diego Martínez, que té la intenció de crear una unitat de grup per fer-se més forts.

Darder és d’aquells jugadors que quan l’equip està malament i ell està bé pot canviar el rumb del partit. Un jugador fonamental per a l’Espanyol, ja que feia molt de temps que no es veia un futbolista tan dominant al centre del camp, des de l’època de ‘Lo pelat’.

Temes:

Espanyol