Futbol

Cristiano, ofès: «Sabran la veritat d’aquí unes setmanes»

Cristiano, ofès: «Sabran la veritat d’aquí unes setmanes»
1
Es llegeix en minuts
EFE

El portuguès Cristiano Ronaldo va trencar el seu silenci després de setmanes envoltat de rumors sobre si el seu futur està lluny del Manchester United, club al qual va tornar la temporada passada, i va assegurar que se sabrà «la veritat» quan l’entrevistin «d’aquí unes setmanes».

«Sabran la veritat quan m’entrevistin d’aquí unes setmanes. Els mitjans de comunicació només expliquen mentides. Tinc una llibreta de notes i els últims mesos de 100 notícies que he apuntat només n’han encertat 5. Imaginin com són les coses. Quedin-se amb aquest consell», va escriure el portuguès en un comentari a una publicació d’un compte de fans a Instagram.

«Tinc una llibreta de notes i en els últims mesos de 100 notícies que he apuntat només n’han encertat cinc. Imaginin com són les coses»

Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United

Cristiano es va pronunciar així després de les informacions que l’han col·locat en diversos clubs d’Europa, entre els quals un Atlètic de Madrid en un rumor que, recentment, Simeone no va voler entrar a valorar. Una rumorologia que podria continuar oberta fins, almenys, el 31 d’agost, data en la qual es tanca el mercat de fitxatges d’estiu.

Sense Champions

El portuguès va tornar al Manchester United, club en el qual va jugar entre 2003 i 2009, fa un any després de sortir de la Juventus de Torí, però el seu retorn no va produir l’efecte esperat i l’històric club anglès no es va classificar per a la Champions League al finalitzar sisè a la Premier League, cosa que li ha fet donar un altre rumb al seu projecte amb el neerlandès Erik té Hag al comandament des de la banqueta.

Notícies relacionades

Amb l’extècnic de l’Ajax va jugar 37 minuts en l’estrena lliguera contra el Brighton i el partit sencer contra el Brentford, però la seva presència no va poder evitar dues doloroses derrotes per 1-2 i 4-0.

A més, la pretemporada ja va estar marcada pel futur d’un Cristiano Ronaldo que no es va estrenar fins a l’últim duel de preparació contra el Rayo Vallecano, com va anunciar prèviament de la mateixa manera en què aquest dimecres s’ha pronunciat sobre el seu futur: deixant un comentari des del seu perfil oficial en un compte de fans d’Instagram.