CEDIT UN ANY

Nico no s’entrena amb el Barça i posa rumb a València

El migcampista se’n va cedit una temporada i sense opció de compra

Nico no s’entrena amb el Barça i posa rumb a València

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de veure com Pjanic li guanyava el pols per ser el reserva de Busquets com a pivot, Nico jugarà a València aquesta temporada. El migcampista ja no ha participat en l’entrenament del Barça d’aquesta tarda i demà ja passarà la revisió mèdica per tancar la seva arribada a Mestalla.

«Soc molt feliç. Portava un parell de dies amb molta il·lusió», ha comentat a l’arribar a València, on espera tenir ja alguns minuts en el debut de lliga. «He parlat amb Gattuso i tinc molt bones sensacions».

Notícies relacionades

El jove del planter s’ha acomiadat dels seus companys i el cos tècnic abans de posar rumb a València. Serà un any de cessió i sense opció de compra, perquè la intenció de Nico és tenir minuts per continuar creixent i consolidar-se al Camp Nou. S’ha de recordar que Busquets acaba contracte l’any que ve i que el capità té previst marxar l’any que ve a l’Inter de Miami.

El sudoku del ‘fair play’

La seva sortida alliberarà el dorsal 15 i poc ‘fair play’ salarial. També contribuirà a fer espai per a les inscripcions Pjanic, que ha acceptat abaixar-se el sou, la condició que li va posar el club per seguir. Tot i que la clau, una vegada activada la quarta palanca, la tenen Piqué i Busquets. El central està disposat a abaixar-se dràsticament els emoluments, mentre que els agents de Sergio busquen fórmules per diferir el seu sou, tot i que només li queda aquesta temporada de contracte.