PRESENTACIÓ MULTITUDINÀRIA

Lewandowski ja porta el 9 i rep un bany de masses al Camp Nou

El davanter polonès es proclama «molt orgullós» de jugar al Barça davant gairebé 60.000 persones

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb el 9 a l’esquena, sota del seu nom, Robert Lewandowski ha aparegut al Camp Nou, la seva nova casa dels pròxims quatre anys, i ha rebut el seu primer bany de masses, quantificable en les 59.026 entrades que havien retirat socis i aficionats. Entusiasmats com Joan Laporta, eufòric al presentar el fitxatge estrella de l’equip.

Lewandowski ho és, per l’historial que ha atresorat al Bayern de Munic, i pel privilegi de rebre el número emblemàtic que fins al moment lluia Memphis Depay, el 9 de la temporada passada, i que, com a mal menor, canviarà de dorsal, excepte que canviï de club.

Lewandowski (aviat tindrà un diminutiu més útil) en va tenir prou amb dir «Bon dia», «Hola, culers» i «Estic molt content d’estar a Barcelona» per rebre les primeres ovacions amb el volum digne d’un gol.

Un triplet com el triple de «Visca el Barça» que ha pronunciat Laporta en la seva enèrgica intervenció sobre la gespa, al costat del davanter, donant les gràcies i demanant aplaudiments per a Mateu Alemany, el director esportiu –molt aclamat per la col·lecció de reforços que ha donat a Xavi– i per a Pini Zahavi, l’intermediari que ha ajudat en la transacció amb el Bayern, que rep 45 milions més 5 en variables per l’espremut golejador de 34 anys.

Notícies relacionades

«Gràcies pel gran esforç que has fet per venir, Robert. No era fàcil i aquesta operació ha sortit perquè era un jugador que volia jugar al Barça», ha afirmat Laporta, adreçant-se tant al jugador com a la grada.

«Estic molt orgullós de ser jugador del Barça. Ha costat però al final estic aquí, estic molt content i estic segur que marcaré molts gols en aquest estadi i guanyarem molts títols i espero el vostre suport», ha dit Lewandowski en anglès.