Eurocopa Femenina 2022

Espanya contra Dinamarca: Horari i on veure per TV el partit decisiu de l’Eurocopa femenina

La selecció espanyola femenina es juga el pas a quarts de final del torneig

Espanya contra Dinamarca: Horari i on veure per TV el partit decisiu de l’Eurocopa femenina
1
Es llegeix en minuts

Les jugadores de Jorge Vilda es juguen el seu pas a quarts de final de l’Eurocopa aquest dissabte contraDinamarca. La selecció espanyola depèn de si mateixa, ja que un empat contra les daneses firma el pas a la següent ronda. Per aconseguir-ho, Espanya haurà de jugar un partit seriós i elles hauran d’estar concentrades des del primer minut per no encaixar a l’inici del partit, com va passar en els dos anteriors.

Notícies relacionades

Així es troba el grup B del torneig, amb Alemanya ja classificada com a primera, Finlàndia eliminada i Espanya i Dinamarca empatades a punts i disputant l’últim partit. En l’empat entre les dues seleccions, ‘La Roja’ surt amb avantatge per la diferència de gols, per això l’empat serviria per passar de fase.

Quan i on veure l’Espanya – Dinamarca

L’Espanya contra Dinamarca de l’última jornada de la fase de grups es juga aquest dissabte 16 de juliol a les 21 h a l’estadi Brentford Community Stadium. Com tots els partits de la selecció, es podrà seguir en directe a través de La 1 de TVE i a través d’internet per RTVE Play.