BÀSQUET

El Barça adquireix els drets ACB de Nikola Kalinic

  • Falta per confirmar-se l’acord entre el club blaugrana i el jugador, que seria el tercer fitxatge de l’equip

El Barça adquireix els drets ACB de Nikola Kalinic

@FCBbasket

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha adquirit els drets esportius en l’ACB del jugador serbi Nikola Kalinic, que milita en l’Estrella Roja de Belgrad del seu país, després d’arribar a un acord amb el València Basket per al traspàs d’aquests drets.

Aquest és el primer pas perquè el conjunt barcelonista completi la contractació del jugador balcànic, per qui va presentar una oferta a l’ACB dissabte 2 de juliol. El València Basket, club en el qual Kalinic va disputar la temporada 2020-21 i posseïdor del dret de tempteig sobre el jugador, tenia fins a les 23:59 hores de divendres per igualar l’oferta del conjunt blaugrana, cosa que, finalment, no va passar.

Polivalent jugador

Notícies relacionades

«El Barça i el València Basket han arribat a un acord per al traspàs dels drets de Nikola Kalinic. El club adquireix els drets esportius del jugador serbi a la Lliga Endesa en cas que torni a les competicions ACB», ha anunciat el Barça. D’aquesta manera, el Barça pot negociar ja amb el jugador i el seu club per aconseguir els serveis de Kalinic, un polivalent aler i ala pivot de 30 anys amb passat taronja a la Lliga Endesa.

A falta de confirmar l’acord entre club i jugador, l’aler serbi es convertiria en el tercer reforç estival del Barça, després de les incorporacions del base Tomás Satoransky i del pivot Jan Vesely. En el capítol de baixes, el quadro blaugrana ha confirmat les sortides del pivot Brandon Davies, l’ala pivot Rolands Smits i l’aler Nigel-Hayes Davis.

Temes:

València Barça