Pateix una fractura de pelvis

El triatleta Fernando Zorrilla, atropellat per un conductor ebri i drogat

L’aragonès de l’Stadium Casablanca Mapei, campió d’Espanya, va ser atropellat dimarts quan anava amb bicicleta i està ingressat recuperant-se de les ferides

El triatleta Fernando Zorrilla, atropellat per un conductor ebri i drogat

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El triatleta aragonès Fernando Zorrilla va ser atropellat aquest dimarts a Saragossa mentre anava amb bicicleta per la capital aragonesa. El succés va passar pels volts de les nou del matí al carrer Asín y Palacios. El conductor del turisme que el va arrossegar, d’inicials R.D.L i 33 anys, va donar positiu en el control d’alcoholèmia i de drogues. Malgrat la gravetat de l’accident, la vida de l’esportista no corre perill. El triatleta ha patit una ruptura neta de la pelvis per diverses zones, una ferida oberta a la cintura i rascades per tot el cos, i es manté ingressat a l’hospital.

Zorrilla, de 29 anys, té un ampli palmarès a les espatlles i estava en un dels millors moments de la seva carrera. L’aragonès, de l’Stadium Casablanca Mapei, es va proclamar campió d’Espanya de triatló de mitja distància l’abril passat i aquest diumenge passat es va imposar en el triatló de la vall de Tena.