Pendent de judici

Nick Kyrgios, denunciat per la seva exnòvia per assetjament

Kyrgios provoca Wawrinka a la pista

Kyrgios provoca Wawrinka a la pista

1
Es llegeix en minuts

El tennista Nick Kyrgios haurà de respondre davant els tribunals per una denúncia de la seva exnòvia per uns suposats maltractaments, segons ha informat el diari ‘The Canberra Times’.

Els fets es remunten al desembre del 2021, quan Kyrgios sortia amb Chiara Passari. La dona l’ha denunciat per una agressió que s’hauria produït a la ciutat de Canberra.

La policia ha confirmat la denúncia, així com la data del judici, el 2 d’agost.

Està en el context d’una relació domèstica», va dir l’advocat de Kyrgios, Jason Moffett, citat per ‘The Canberra Times’.

«La naturalesa de l’acusació és greu, i el senyor Kyrgios es pren l’acusació molt seriosament. Atès que l’assumpte està davant el tribunal... no té cap comentari en aquest moment, però quan arribi el moment emetrem un comunicat de premsa».

Kyrgios es va convertir el mes passat en el primer atleta a unir-se a Evolve, la nova agència esportiva cofundada per la quatre vegades campiona de Grand Slam Naomi Osaka.

El jugador de 27 anys s’enfrontarà al xilè Cristian Garín dimecres en els quarts de final masculins a Wimbledon.

L’australià ha sigut multat amb un total de 14.000 dòlars per dues infraccions durant el Grand Slam: escopir un espectador després de la seva victòria en la primera ronda i renegar en un partit de tercera ronda amb Stefanos Tsitsipas.

Notícies relacionades

Els organitzadors de Wimbledon, l’All England Club i l’ATP masculina, no van respondre immediatament a les sol·licituds de comentaris.

L’octubre de l’any passat, Kyrgios i la seva exnòvia i model Passari van ser traslladats a habitacions separades al seu hotel de quarantena d’Adelaida després d’una discussió