TENNIS

Nadal s’entrena davant la mirada de Gerard Piqué a Wimbledon

El central del Barça va anar a l’All England Club per veure el tennista balear abans de la seva estrena contra Francisco Cerúndolo

Nadal s’entrena davant la mirada de Gerard Piqué a Wimbledon

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rafael Nadal es va exercitar per sisè dia consecutiu a Wimbledon sota l’atenta mirada de Gerard Piqué, que es va passar per l’All England Club amb els seus fills per veure el balear.

L’espanyol va estar dues hores a les pistes de Wimbledon entrenant-se junt amb el sacador Jiri Vesely, abans d’atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa. A les pistes de l’Aorangi es va donar cita un nombrós grup de persones per veure l’espanyol, entre les quals Emma Raducanu, campiona de l’US Open, que va estar veient-lo durant uns minuts abans de posar-se a entrenar ella.

Notícies relacionades

La sorpresa la va protagonitzar Gerard Piqué. El futbolista del Barcelona va aparèixer a mig matí a l’All England Club acompanyat dels seus dos fills, va veure Nadal exercitar-se per després saludar-lo a ell i el seu equip. Piqué, a més de ser jugador del Barcelona, és l’amo de Kosmos, l’empresa que des del 2019 dirigeix la Copa Davis.

Nadal es tornarà a entrenar aquesta tarda, a més de diumenge i dilluns, per donar els últims retocs a la seva preparació de cara a l’estrena de dimarts vinent contra l’argentí Francisco Cerúndolo.