Els Mundials de natació

La selecció femenina de waterpolo empata amb Grècia i es complica el futur

L’equip de Miki Oca haurà de millorar l’‘average’ de les gregues en l’última jornada per acabar primera i evitar els EUA

La selecció femenina de waterpolo empata amb Grècia i es complica el futur

Sandor Ujvari / Efe

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

La selecció femenina de waterpolo ha empatat amb Grècia aquest dimecres en el partit clau de la primera fase del Mundial de Budapest (10-10) i amb aquest resultat es complica el seu futur en el torneig.

El triomf assegurava el primer lloc del grup D, estalviar-se la ronda de vuitens de final, i gairebé amb tota seguretat, evitar els Estats Units, vigent campió olímpic i mundial, a l’encreuament de quarts. El resultat deixa les dues seleccions empatades a quatre punts després de dues jornades, però la selecció grega com primera per la millor diferència de gols (+27) davant l’equip de Miki Oca (+10).

Notícies relacionades

El resultat obligarà Espanya a afrontar el partit de divendres vinent davant la fluixa Tailàndia amb l’obligació de millorar els registres de l’equip grec, que tancarà la seva participació davant França. L’equip espanyol va vèncer de 10 gols França en el seu debut i Grècia va superar de 27 Tailàndia.

Va ser un pols exigent i complicat per a l’equip espanyol, que al marge de l’1-0 inicial, va haver de viure sempre amb el marcador en contra, a excepció del 9-8. La jove Elena Ruiz, de 17 anys, una de les estrelles emergents del waterpolo femení, va aconseguir l’empat en l’últim instant amb un tir llunyà. Amb quatre gols, la jugadora del Rubí, va ser elegida la millor del partit. Bea Ortiz va sumar tres gols.