FUTBOL

Ensurt de Neymar al seu luxós avió

Ensurt de Neymar al seu luxós avió
1
Es llegeix en minuts

El davanter de la selecció brasilera i del PSG Neymar Júnior va agrair als seus seguidors els missatges de suport després de l’«ensurt» que va passar aquest dimarts quan l’avió que el transportava de tornada al Brasil va portar a terme un aterratge «per precaució» a la ciutat de Boa Vista (nord).

«Estic passant per agrair-los tots els missatges, però està tot bé i ja estem anant cap a casa. Ha sigut només un ensurt», va assenyalar Neymar en un vídeo publicat en el seu perfil d’Instagram dins d’un avió, tot i que sense especificar si era la mateixa aeronau o es tractava d’una altra.

Poc abans de la declaració de Neymar als seus seguidors, la seva oficina de premsa va emetre un comunicat en el qual es reportava que tots els passatgers i tripulants de l’aeronau estaven «bé» a la capital de l’amazònic estat de Roraima, fronterer amb Veneçuela.

Vacances a Las Vegas

«Degut a un petit problema al parabrisa de l’avió de l’empresa NR Sports, on eren l’esportista Neymar Jr., la seva germana Rafaella Santos i Bruna Biancardi, el pilot va decidir, per precaució, fer un aterratge anticipat a Boa Vista, fins que el problema estigui resolt», va assenyalar la nota de premsa.

«Comuniquem a tots que els passatgers estan bé, esperant parteixi reprendre el viatge», va afegir l’assessoria del futbolista.

El canal ESPN Brasil, el primer a informar sobre l’incident, va indicar que el luxós avió, un Cessna 680 Citation, que pertany a la firma Neymar Sport E Marketing, va ser fabricat el 2008 i té un cost al mercat de 94 milions de reals (uns 18,8 milions de dòlars).

Notícies relacionades

A les xarxes socials van circular durant el matí d’aquest dimarts fotos del jugador amb aficionats i empleats de l’aeroport internacional de Boa Vista que van ser publicades en diferents perfils de seguidors i en pàgines de grups de seguidors de l’atacant del PSG francès i de la selecció brasilera.

Neymar, segons la informació, viatjava amb la seva nòvia, Bruna Biancardi; la seva germana, Rafaella, i alguns amics, amb els quals va passar uns dies de vacances a Las Vegas i tornava al Brasil, on era esperat aquest dimarts a la seva casa de platja a Mangaratiba, a la costa de l’estat de Rio de Janeiro.

Temes:

PSG Neymar