FUTBOL

Al-Khelaïfi nega contactes amb Zidane i deixa clar que Galtier és l’elegit per a la banqueta del PSG

Al-Khelaïfi nega contactes amb Zidane i deixa clar que Galtier és l’elegit per a la banqueta del PSG
1
Es llegeix en minuts

El president del Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, té clar que Christophe Galtier és l’escollit per ocupar la banqueta del conjunt parisenc i que per això «mai» han parlat amb Zinédine Zidane per dirigir un equip que demana tornar a ser «humil» i treballar «al 200 per 100» la temporada vinent.

«M’encanta Zidane, era un jugador fantàstic, d’una classe increïble. Un entrenador excepcional també, amb tres Lligues de Campions, però diré una cosa: mai parlem amb ell, ni directament ni indirectament. Molts clubs estan interessats en ell, seleccions també, però no hem parlat mai amb ell. Hem triat un entrenador que serà el millor pel que volem posar», va assegurar Al-Khelaïfi en una entrevista publicada aquest dimarts per ‘Le Parisien’.

En aquest sentit, va confirmar que l’objectiu principal per rellevar l’argentí Mauricio Pochettini és l’actual entrenador del Niça, Christophe Galtier. «Estem parlant amb ells, no és un secret, i espero que trobem un acord ràpidament, però respecte al Niça i al president Jean-Pierre Rivere, tots defensen els seus interessos», va advertir.

Indemnització per a Pochettino

El PSG pagarà almenys 10 milions d’euros al Niça i, a més, està pendent de pactar la liquidació amb Pochettino, que podria pujar a uns 15 milions.

Notícies relacionades

I si Galtier arriba, haurà de fer-se càrrec d’un campió francès a qui el dirigent qatarià vol canviar la seva imatge d’antany. «Una cosa és el somni, una altra la realitat. Potser també hauríem de canviar el nostre eslògan perquè ‘Somiar en gran’ està bé, però actualment, abans que res, hem de ser realistes. No volem més esclats, és el final dels lluentons», va remarcar.

«Volem jugadors que estimin aquest club, lluitar, guanyar. Per a la temporada vinent, l’objectiu és clar i és treballar cada dia al 200 per 100, donar tot el que tenim per aquesta samarreta, donar el màxim i veurem el resultat. Hem de tornar a ser humils i el que vulgui quedar-se en la seva comoditat, el que no vulgui lluitar, es quedarà apartat», va sentenciar Al-Khelaïfi.

Temes:

PSG