FUTBOL

El Reial Madrid confirma el fitxatge de Tchouaméni per sis temporades

El club blanc aconsegueix els serveis del centrecampista francès de 22 anys del Mònaco per una quantitat pròxima als 80 milions

El Reial Madrid confirma el fitxatge de Tchouaméni per sis temporades
2
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid va fer oficial aquest dissabte el fitxatge del centrecampista francès de 22 anys Aurélien Tchouaméni, procedent del Mònaco, amb un contracte per a les pròximes sis temporades.

El conjunt presidit per Florentino Pérez completa així la incorporació d’un futbolista que seguia de prop des de fa temps i que podria ser a mitjà o llarg termini el substitut del brasiler Casemiro com a centrecampista defensiu.

Segons la premsa francesa, el fitxatge s’ha tancat per una quantitat pròxima als 80 milions d’euros, als quals possiblement en caldria afegir 20 més en variables.

Dimarts vinent, 14 de juny, a les 12.00 hores a la Ciutat Reial Madrid, tindrà lloc l’acte de presentació del jugador francès després del corresponent reconeixement mèdic, va informar el club en un comunicat.

Tchouaméni arriba al Reial Madrid després de dues temporades al Mònaco, que va invertir 18 milions d’euros el gener del 2020 per fitxar-lo procedent del Girondins de Bordeus, i aconseguir un dels jugadors més prometedors d’aquella temporada.

Un estatus que ha mantingut, i elevat, en les seves dues temporades i mitja a l’equip monegasc i que ha fet confirmar els bons informes del Reial Madrid, que completa amb ell l’alternativa a l’històric centre del camp, amb cinc Lligues de Campions guanyades, format per Casemiro, Kroos i Modric.

Donar descans

És precisament al primer al que té per objectiu donar descans, ja que comparteix el seu perfil de joc, tot i que tant al Mònaco com en la selecció francesa, amb la qual ha disputat els últims enfrontaments, ha jugat a doble pivot, que li permetia arribar a l’àrea, com li agrada fer en algunes ocasions, amb més llibertat i l'assegurança que li cobrien l’esquena.

Notícies relacionades

Tanmateix, tindrà en Casemiro un bon mirall en què mirar-se ja que quan aquest va arribar al Reial Madrid tampoc ho va fer com un centrecampista defensiu posicional, s’hi va anar convertint any a any fins a assentar-se com un dels millors del món en l’esmentada posició.

Valverde, Camavinga i Tchouaméni completen l’alternativa en un centre del camp en el qual aquesta arribada apunta a la sortida de l’espanyol Dani Ceballos, amb contracte fins al juny del 2023, i suposa el segon reforç de l’actual campió de Lliga i Champions després de l’arribada del central alemany Antonio Rüdiger, després d’acabar el seu contracte amb el Chelsea.