Segon reforç blanc

Fitxatge del Reial Madrid: Florentino treu la cartera i compra Tchouaméni per 100 milions

El París Saint-Germain va fer una oferta superior i el Liverpool també va mirar de torpedinar l’acord. No obstant, la voluntat del jugador de jugar la temporada vinent al Bernabéu ha sigut clau perquè es converteixi en madridista.

Fitxatge del Reial Madrid: Florentino treu la cartera i compra Tchouaméni per 100 milions

@atchouameni

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Aurélien Tchouaméni jugarà al Reial Madrid. La insistència del centrecampista del Mònaco per l’opció blanca ha sigut clau en unes negociacions en les quals es van creuar Liverpool i el París Saint-Germain, cosa que el club monegasc va utilitzar per mirar d’inflar el preu del traspàs.

100 milions

Florentino Pérez ha tancat el fitxatge de Tchouaméni per un preu de 80 milions més 20 de bonificació. El Madrid va fer una primera oferta de 60 més 20, però la irrupció del PSG va disparar la subhasta perquè l’oferta d’Al-Khelaifi era marejadora. Es repetia la història de Kylian Mbappé fa quatre temporades, quan els blancs tenia gairebé lligat el fitxatge del davanter del Mònaco, fins que va entrar el PSG en joc i va acabar tancant la contractació del davanter francès.

El Mònaco va prioritzar l’oferta parisenca, al ser la més alta, i la seva idea era tancar el traspàs amb el PSG. No obstant, la voluntat del jugador, que havia parlat amb Karim Benzema i amb Eduardo Camavinga, el seu company en les categories inferiors de França, el van convèncer d’apostar per anar al Bernabéu. La irrupció final del Liverpool, que també va licitar fort per Tchouaméni per exigència de Klopp, va tornar a posar en perill l’acord del Madrid amb el Mònaco. Però la tenacitat del jugador per anar al Reial Madrid ha sigut decisiva en aquest acord que es farà públic en les pròximes hores.

Ni 100 partits

Notícies relacionades

Tchouaméni, que serà madridista fins al juny del 2027, arriba per ser l’home que doni descans a un Casemiro que fa anys que està sense substitut com a especialista defensiu en el migcamp. Aurélien, de 22 anys, té una presència física imponent, amb el seu 1,87, i és un jugador que malgrat no haver arribat a disputar cent partits a la Ligue amb Girondins i Mònaco, ja ha debutat en la selecció francesa, amb la qual és campió de la Lliga de Nacions després de guanyar la final a Espanya.

Florentino no ha tingut problema per treure la cartera, sobretot després que no es tanqués el fitxatge de Mbappé, i tancar l’arribada de Tchouaméni, que al costat de Rudiger apuntalarà l’estructura defensiva del Madrid. Ara resta sumar una mica de gol a l’atac blanc, per a la qual cosa treballen José Ángel Sánchez i Juni Calafat des del dia que Kylian va anunciar que es quedava a París