Lliga italiana

Ibrahimovic estarà vuit mesos de baixa per una lesió de genoll

El suec ha passat pel quiròfan per sotmetre’s a una artroscòpia que «s’havia planificat durant molt temps»

Ibrahimovic estarà vuit mesos de baixa per una lesió de genoll
1
Es llegeix en minuts

El davanter suec Zlatan Ibrahimovic, campió de la Serie A amb el Milan, va ser operat aquest dimecres del genoll esquerre i estarà entre 7 i 8 mesos de baixa.

«Zlatan Ibrahimović va ser operat al genoll esquerre a l’Hospital Jean Mermoz de Lió (França). L’operació va ser perfectament exitosa i el pronòstic s’estima en 7-8 mesos», va informar el club ‘rossonero’ a través d’un comunicat.

No ha sigut la temporada de l’ariet que, minvat per les lesions, ha disputat 23 dels 38 partits del campionat domèstic. El genoll operat i un tendó d’Aquil·les han sigut una càrrega per al suec, amb contracte amb el Milan fins aquest estiu.

«L’artroscòpia s’havia planificat durant molt temps per resoldre de forma permanent la inestabilitat de l’articulació mitjançant la reconstrucció del lligament encreuat anterior, amb reforç lateral i reparació del menisc», va explicar l’entitat milanesa.

Notícies relacionades

Aquesta temporada, malgrat la poca continuïtat sobre el verd, Ibra ha exercit com a líder dins del vestidor, sent una de les figures més respectades al costat de l’entrenador, Stefano Pioli. A més, el jugador de 40 anys ha rubricat un total de nou gols entre Serie A i Coppa Italia, i ha donat tres assistències de gol en el campionat domèstic.

El francès Olivier Giroud va recollir aquesta campanya el testimoni d’Ibrahimovic en la davantera i va complir amb escreix el complicat repte. El gal, amb contracte fins al 2023, es postula com el favorit per continuar sent el ‘9’ titular després de la baixa de Zlatan, el futur del qual, segons apunten els mitjans italians, continuarà lligat al Milan una altra temporada.