Partit clau

Reial Madrid – Manchester City: horari i on es poden veure les semifinals de la Champions

Els d’Ancelotti tenen la complicada tasca de remuntar el 4-3 contra l’equip de Pep Guardiola a la recerca d’una nova final europea

Reial Madrid – Manchester City: horari i on es poden veure les semifinals de la Champions

Real Madrid

1
Es llegeix en minuts

El Manchester City de Pep Guardiola va guanyar l’anada de les semifinals de la Champions League per un ajustat 4-3 en un dels partits més entretinguts de les últimes temporades. Davant es va trobar un Reial Madrid que va saber aguantar l’envestida, que va sortir amb molta velocitat i que va aprofitar els errors per fer sang. Però 90 minuts al Santiago Bernabéu són molt llargs.

Notícies relacionades

El Madrid viu un moment dolç després d’haver conquerit el seu 35è títol de Lliga golejant 4-0 l’Espanyol. La celebració, amb magnificència com va prometre Ancelotti, només pot ser un preludi del que ha d’arribar en la Champions. Van eliminar el PSG, van fer el mateix amb el Chelsea i esperen un Manchester City que té tota la pressió del món davant un equip que al seu estadi s’ho passa millor que ningú.

Quan i on es pot veure el Madrid-City de semifinals de la Champions

El partit corresponent a la tornada de les semifinals de la Champions entre el Reial Madrid i el Manchester City es disputarà a l’estadi Santiago Bernabéu aquest dimecres, 4 de maig del 2022, a partir de les 21.00 hores, i es podrà veure en directe a través de Movistar Liga de Campeones, de la plataforma Movistar Plus.