Futbol

Piqué va demanar a Rubiales que mediés per convocar-lo als Jocs Olímpics

El central del Barça va requerir la intermediació del president de la RFEF davant el seleccionador Luis de la Fuente, i va sol·licitar mantenir-ho «molt en secret»

Piqué va demanar a Rubiales que mediés per convocar-lo als Jocs Olímpics
1
Es llegeix en minuts

El defensa del Barcelona Gerard Piqué va proposar al president de la RFEF, Luis Rubiales, la seva mediació per facilitar la seva convocatòria de cara als Jocs Olímpics de Tòquio, competició per a la qual cada selecció podia utilitzar el comodí de convocar tres jugadors majors de l’edat límit

Notícies relacionades

«Aquesta me l’has de fer, eh Rubi, me l’has d’aconseguir, hòstia. Em fa una il·lusió que et cagues jugar els Jocs Olímpics», s’escolta en un nou àudio filtrat i publicat per ‘El Confidencial’.

«Ho hem de mantenir molt en secret i agafar el míster [Luis de la Fuente] [...] vaig a Madrid i seiem amb ell, tio i... em faria una il·lusió», va prosseguir el central, que va demanar realitzar les gestions amb discreció «perquè tampoc surti enlloc ni res». «Crec que això cal mantenir-ho fins al final molt en secret entre els tres. ¿No et sembla?», se l’escolta dir.