La Lliga Santander

Aitor Karanka reemplaça Rubén Torrecilla com a entrenador del Granada

El conjunt andalús, que ha sigut dirigit de manera interina des de la destitució de Robert Moreno, es manté amb un punt d’avantatge sobre la zona de descens

Aitor Karanka reemplaça Rubén Torrecilla com a entrenador del Granada
1
Es llegeix en minuts

El tècnic Aitor Karanka s’ha convertit aquest dilluns en nou entrenador del Granada en substitució de Rubén Torrecilla, que ha dirigit l’equip de manera interina en les cinc últimes jornades després d’haver reemplaçat el destituït Robert Moreno.

Aitor Karanka, de 48 anys, agafa les regnes d’un equip blanc-i-vermell que es manté amb un punt d’avantatge sobre la zona de descens malgrat que només ha guanyat un partit en les 14 últimes jornades.

El nou entrenador del Granada dirigirà aquest dimarts el seu primer entrenament i s’estrenarà en el partit que jugaran, dimecres, l’equip andalús i l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano, segons ha anunciat en un comunicat el club granadí.

La carrera d’Aitor Karanka com a primer entrenador ha estat marcada per una àmplia trajectòria a Anglaterra entre el 2013 i el 2021, període en què va passar pel Birmingham, el Nottingham Forest i el Middlesbrough, amb el qual va aconseguir l’ascens a la Premier League.

El vitorià també coneix la Lliga Santander en profunditat, perquè va jugar 14 temporades a Primera Divisió com a futbolista de l’Athletic Club i del Reial Madrid, i durant tres temporades, entre el 2010 i el 2013, va ser segon tècnic de l’equip blanc.

El nou preparador substitueix en el càrrec Rubén Torrecilla, que va assumir de manera interina la direcció tècnica del primer equip i que deixa de ser entrenador de la primera plantilla blanc-i-vermella després de la derrota d’aquest diumenge per 1-4 contra el Llevant.

Notícies relacionades

Torrecilla ha dirigit el Granada en cinc partits, en els quals l’equip ha aconseguit una victòria i un empat, i s’ha endut tres derrotes.

El club granadinista li ha agraït el seu «esforç, treball i entrega, així com la seva disposició i dedicació com a tècnic de la primera plantilla del Granada CF».