Cerimònia a Nyon

Bayern i City, els rivals més durs per als espanyols en el sorteig de la Champions

  • Reial Madrid, Atlètic i Vila-real coneixeran aquest divendres els seus adversaris a quarts en un sorteig que determinarà la ruta fins a la final en la Champions i l’Europa League.

Bayern i City, els rivals més durs per als espanyols en el sorteig de la Champions

AFP/ Oli Scarff

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La seu de la UEFA a Nyon acollirà aquest divendres l’últim sorteig de la temporada a la Champions i l’Europa League. No només es coneixeran els duels de quarts de final sinó els possibles encreuaments de semifinals i el club que exercirà de local a les finals (el 28 de maig a París en la primera competició continental, i el 18 de maig en el Pizjuán en la segona).

La cerimònia començarà a les 12.00 hores amb els bombos de la Champions. Allà hi haurà tres representants espanyols (Reial Madrid, Vila-real i Atlètic), tres anglesos (Manchester City, Liverpool i Chelsea), un alemany (Bayern) i un portuguès (Benfica). Ni rastre de França, amb la patacada del PSG, ni d’Itàlia, amb la Juventus com a principal absència. 

El Benfica, el desitjat

Notícies relacionades

Al tractar-se d’un sorteig pur sense cap condicionant, hi pot haver perfectament un duel anglès o espanyol a quarts. Evitar Bayern, City i Liverpool, els tres principals favorits al títol segons les cases d’apostes, és l’objectiu dels clubs espanyols, amb el Benfica com a gran desig de tots els participants. L’equip lisboeta va eliminar l’Ajax a vuitens.

L’anada de les eliminatòries de quarts de la Champions es disputaran el 5 i 6 d’abril, mentre la tornada serà set dies després. Les semifinals estan fixades per al 26/27 abril i 3/4 maig. Les rondes de l’Europa League se celebraran els dijous d’aquelles setmanes.