EL FUTUR BLANC-I-BLAU

Oferta nord-americana a Chen per vendre l’Espanyol

Segons ‘La Grada’ l’única condició seria que l’equip no baixés aquesta temporada

Oferta nord-americana a Chen per vendre l’Espanyol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Chen Yansheng té una oferta nord-americana sobre la taula per vendre l’Espanyol. Així ho assegura el diari ‘La Grada’. No és la primera proposta que rep l’empresari xinès per desprendre’s de les seves accions, però ara, segons el rotatiu, podria ser diferent. El grup inversor americà especialitzat en gestió esportiva, que ja posseeix un conglomerat de clubs als EUA (com l’Orlando SC de l’MLS) només posaria una condició per fer efectiva la compra: que l’equip mantingués la categoria.

Entre l’empresariat que ostenta la propietat de l’Orlando SC hi ha Dan DeVos, amo d’Orlando Magic, i Zigy Wilf, la família del qual posseeix els Minessota Vikings de l’NFL. Aquests inversors, segons ‘La Grada’, voldrien sumar ara als seus actius un conjunt europeu.

L’esmentat mitjà assenyala que desconeix la xifra de l’oferta, però apunta que, havent Chen rebutjat ofertes de 200 milions anteriorment, la proposta hauria d’estar per sobre dels 300. Una xifra que es diu des de fa anys com el preu de sortida pel qual el magnat asiàtic estaria disposat a desprendre’s del club que va comprar el 2016.

Caldrà veure quina resposta dona ara Chen, que a través de Rastar Group té el 99,5% de les accions del club i que llançava un missatge d’optimisme i ambició en la junta d’accionistes telemàtica de l’entitat blanc-i-blava. 

Missatges als accionistes

«Tanquem l’exercici del 2021 amb la satisfacció d’haver tornat a la màxima categoria. Ara estem creixent en tots els nivells des de la unió de tot l’espanyolisme, sense oblidar la humilitat però amb il·lusió i ambició. Estem més preparats que mai per als reptes del present i el futur», va proclamar l’amo del club davant la resta d’accionistes. Enrere quedaven els missatges apocalíptics dels seus inicis, com aquella promesa de «jugar la Champions» en menys de tres anys llançada el gener del 2016.

Notícies relacionades

El deute més baix 

L’ampliació de capital de 37,8 milions, aprovada el mes de juny passat, ha sigut clau per enfortir l’estructura d’un club que va aprovar al desembre el deute més baix de la seva història recent: 20,3 milions L’any anterior la xifra estava en 46 milions i el 2015, just abans de l’arribada del mandatari xinès, arribava als 133 milions.

Temes:

Espanyol